Over ons

Sublimis Coaching, Consulting & Training is een verzamelplaats van veranderaars, leiders, (agile) coaches, scrum masters, consultants en trainers, die organisaties en medewerkers binnen die organisaties helpen veranderen. Binnen Sublimis hebben wij veel ervaring als veranderaar, (Agile)leider, coach en scrum master en in die rol trajecten opgezet, uitgevoerd en begeleid op het gebied van Agile/Scrum werken, efficiëntie en effectiviteit (Lean/6sigma) en Service Management (ITIL). Wij hebben zowel ervaring in het toepassen hiervan in een operationele omgeving als in een project organisatie. Ook hebben wij veel mensen gecoacht en begeleid in de ontwikkeling binnen hun functie, naar nieuwe functies en andere mogelijkheden in hun carrière (Talent ontwikkeling).

Wij kunnen u en uw organisatie vanuit onze expertise op dit gebied volop ondersteunen, waardoor de dienstverlening naar uw klanten wordt verbeterd! Dit betekent voor uw organisatie:

  • kortere doorlooptijden door meer gestructureerd werken,
  • goedkopere producten door minder productieverlies,
  • medewerkers die meer en beter produceren, en dus
  • meer tevreden klanten!

Wij bieden maatwerk om de behoefte voor training en coaching van uw medewerkers en leidinggevenden invulling te geven. Wij ondersteunen de professionals in uw team (leidinggevenden, medewerkers en ondersteunende functies) tijdens de transitie naar de nieuwe manier van werken. Hierdoor worden zij in staat gesteld om dit zelfstandig op te pakken en in die nieuwe organisatie op de juiste manier hun werk te blijven doen. In de sectie “Onze Diensten” kunt u hierover meer gedetailleerde informatie vinden.